Iznenađujuće pojačanje stiže na Old Trafford?
(Foto: EPA)

United želi Llorentea

Iznenađujuće pojačanje stiže na Old Trafford?

M. Šljivak

Manchester United bi do kraja prelaznog roka mogao dobiti iznenađujuće pojačanje u vrhu napada.

Kako navodi poznati stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio, rukovodstvo Crvenih đavola ozbiljno razmišlja o angažovanju iskusnog španskog napadača Fernanda Llorentea.

Postalo je jasno kako dres tima sa Old Trafforda više neće nositi Romelu Lukaku. To znači nedostatak jednog napadača za tim Ole Gunnara Solskjaera, a on se navodno odlučio dovesti 34-godišnjeg Španca.

Interesantno je svakako da Llorente može potpisati za United čak i nakon završetka ljetnog prelaznog roka koji u Engleskoj traje do 8. augusta u 18 sati.

To je veoma dobra stvar za United koji će sasvim sigurno morati da nađe još jednog napadača pred dugu sezonu koja je pred njima, a ostaje nam da vidimo hoće li iskusni španski fudaler biti pravo rješenje za ovaj tim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Llorente iza sebe ima bogatu karijeru. Prethodne dvije sezone je igrao za Tottenham, a ranije je na Ostrvu igrao još za Swansea.

Pored ovih timova igrao je za Sevillu, Juventus i Athletic Bilbao.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Glupost ziva stace vam on
0 3
Dino69
Ide on u Bilbao
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi