Iznenađujuće promjene u stručnom štabu Juventusa

Uoči nastavaka sezone u Italiji

Iznenađujuće promjene u stručnom štabu Juventusa

Admin Čaušević

U danima kada su se igrači Juventusa nakon višesedmične pauze vratili treninzima Biancere su zadesile iznenađujuće promjene u stručnom štabu. 

Kako piše La Stampa Andrea Barzagli više neće biti jedan od pomoćnika Maurizija Sarrija. Odluka je je to koja je iznenadila fudbalsku javnost na Apeninima.

Barazgali se stručnom štabu priključio u septembru, bio je zadužen za defanzivne analize, ali ovih dana je odlučio da odstupi s te funkcije.

Nekada odlični defanzivac koji je za Juventus nastupao skoro deset godina je svoju odluku prije nekoliko dana saoštio Sarriju te predsjedniku Andrei Agnelliju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Donio sam životnu odluku, birao sam srcem. Osjetio sam potrebu da više živim sporodicom. Hvala Juventusu kojem ću zauvijek biti zahvalan i lojalan", poručio je Barzagli koji će u budućnosti živjeti s porodicom u Firenci.  

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi