Iznenađujući i veliki transfer je pred Andyjem Carrollom
Foto: EPA

Želi ga Chelsea

Iznenađujući i veliki transfer je pred Andyjem Carrollom

Midhat Šljivak

Napadač West Hama Andy Carroll (28) mogao bi u narednim danima napraviti iznenađujući transfer.

Kako pišu engleski mediji, 28-godišnji fudbaler bi mogao pojačati redove gradskog rivala Chelseaja, gdje bi imao ulogu zamjene za Španca Alvara Moratu.

Menadžer Plavaca Antonio Conte pokušava odavno naći adekvatnu zamjenu, ali i konkurenciju Morati. Iako u timu ima Belgijanca Michyja Batshuayija, njega je odlučio prodati i okrenuo se dovođenju Carrolla.

Bio bi to još jedan veliki transfer za ovog napadača. On je 2011. godine postao član Liverpoola. Newcastle ga je prodao za 35 miliona funti, ali tu cijenu Carroll nikada nije opravdao.

Potom je 2012. godine postao član West Hama. Malo je igrao zbog povreda, pa je u 123 nastupa za Čekićare postigao 32 gola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, njegovo ime je još uvijek veoma cijenjeno u Engleskoj i sada bi mogao napraviti još jedan veliki transfer.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije