Iznenađujući izgled trećeg dresa Barcelone
Foto: EPA

Odabrali bordo boju

Iznenađujući izgled trećeg dresa Barcelone

Midhat Šljivak

Ekipa Barcelone je pobjedom nad Betisom otvorila novu sezonu španske La Lige.

Katalonci su u proteklom periodu imali mnogo problema unutar tima. Rukovodstvo kluba se do danas nije proslavilo transferima, ali oni koji su zaduženi za nabavku i ugovore oko novih dresova, iz sezone u sezonu marljivo rade.

Barca je odavno predstavila službeno glavnu i pomoćnu garnituru dresova za novu sezonu, ali danas se pojavio i treći dres, kojeg će Katalonci vjerovatno najmanje koristiti.

Nike je Barceloni spremio bordo dres sa narandžastom bojom preko rukava i ovaj dres se danas pojavio u španskim medijima, te se očekuje da i klub uskoro zvanično saopšti da će utakmice igrati u ovakvim dresovima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Svakako veoma zanimljiv izbor, a ovako izgleda treća garnitura dresa katalonskog velikana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti