Iznenađujući transfer Adila Ramija

Dobit će tromjesečni ugovor

Iznenađujući transfer Adila Ramija

Francuski defanzivac Adil Rami nakon samo šest mjeseci napustio je Fenerbahče.

Rami je u Fenerbahčeu predstavljen prošlog ljeta kao veliko pojačanje, no problemi s povredama utjecali su na to da za polusezonu sakupi tek sedam nastupa u plavo-žutom dresu.

Između dvije strane dogovoren je sporazumni raskid saradnje, a vrlo brzo je Rami našao novi klub. Svoju karijeru će 34-godišnji fudbaler nastaviti u Rusiji gdje će u narednih šest mjeseci igrati za Sochi kojem bi trebao pomoći u borbi za opstanak.

Rusi tvrde kako je posao završen i da je Rami sa novim poslodavcem dogovorio tromjesečnu saradnju, uz, kako se navodi, veoma visoku plaću.

Sochi se inače u ruskom šampionatu nalazi na posljednjem mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi