Adil Rami našao novi klub
Foto: Fenerbahce

Nakon otkaza u Marseilleu

Adil Rami našao novi klub · Zvanično

Francuski fudbaler Adil Rami našao je novi klub nakon što ga je Marseille potjerao.

Svjetski prvak s Francuskom dobio je otkaz u Marseillu nakon što je umjesto na trening otišao u 'reality show', i to pravdajući se da je povrijeđen, a za novim klubom nije dugo tragao.

Prethodnih sedmica za Ramijeve usluge su se interesovali Brescia, pojedini klubovi iz MLS-a, no na kraju je završio u Turskoj. Njegov novi klub je Fenerbahče s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor s opcijom produženja saradnje na još godinu dana.

Da je sve završeno potvrdio je putem zvanične stranice i Fenerbahče u kojem će 33-godišnji defanzivac godišnje zarađivati dva miliona eura.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Podsjetimo, Rami je u dvije sezone igranja za Marseile sakupio 49 nastupa, dva gola i isto toliko asistencija, a kroz karijeru ranije je igrao za Lille, Valenciju, Milan i Sevillu.

Promo

Top Komentari

AmarS
Ja zaboravio da on i postoji...
1 1
Hoce li Pamela Anderson za njim u Tursku, Turci vole plavuse.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi