Izolacija je donijela promjene i kod Adame Traorea

Ostao bez "zaštitnog znaka"

Izolacija je donijela promjene i kod Adame Traorea

A. Čaušević

Fudbaleri iz Premiershipa su se ove sedmice vratili kolektivnim treninzima, a nekim su uočljive promjene na prvu.

Određene promjene za vrijeme boravka u izolaciji "pretpio" je i brzonogi fudbaler Wolverhamptona Adama Traore koji je do prekida sezone izgledao sjajnu.

Traore je osim po sjajnim igrama privukao i pažnju po mišićavom i izuzetno razvijenom tijelu, međutim njegov zaštitni znak su bili pletenice.

Upravo su Traoverove pletenice tokom boravka u izolaciji postale "prošlost". Ovaj 24-godišnjak je obrijao i bradu te novim imidžom iznenadio mnoge.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, odlična sezona u Wolvesima Traoreu bi u narednom prijelaznom roku mogla donijeti i transfer karijere jer ga žele najveći engleski klubovi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi