8

Komentari (8)

Walkorion2
Što se mene tiče nisi trebao ni dolaziti u europu iz *****skog ****aela
Medo-Brundo
Kakva mu je zena?
Klicko
Mnogo pogan igrač.Sjeme mu se zatralo
Husrefbeg22
Igra u PSV iz Eindhovena a kuca mu u Amsterdamu. Ima li tu logike? Isto kao da igra u Sarajevu a kuca mu u Mostaru (zapad). S druge strane i on sam provocira nekim svojim glupim potezima.
Ante G.
Pa nije to mjesna zajednica Vares, pa da je motka argument u svakoj raspravi... Ovo je normalan svijet, kulutrni ljudi. Igraju Njemacka-Francuska, metro pun navijaca obje reprezentacije, druze se, uzivaju... Bajern-Borusija isto. Cuj provocira, kuca mu u Amsterdamu. :) Ti mislis da se neko, sa sredjenim zivotom, bavi tim stvarima? Ljudi razmisljaju da li ce ljetovati na Novom Zelandu ili mozda Cile posjetiti. Ovo sto mu se pljacka, to ce na kraju ispasti da su ili balkanci ili migranti.
Rizva17
Haj ti to objasni napacenom bosnji ??‍♂️
vedin
@Ante G. Izgleda da ti nisi nikada pratio Nizozemsku ligu. Da pratis vjerovatno bi znao sa rivalitet navijača Ajaxa, PSV-a i Feyenoorda nenormalan. Vidim da imaš internet pa pogledaj i ne valjaj gluposti.
stranputica
Dobra odluka, Tel Aviv, jerusalem, Hebron,su puno sigurnija mjesta....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.