Izraz lica je sve rekao: Messi jednim driblingom vratio Griezmanna u vrtić

Francuski napadač "propao" u zemlju

Izraz lica je sve rekao: Messi jednim driblingom vratio Griezmanna u vrtić

Endin Čaušević

Fudbaleri Atletico Madrida i Barcelone sinoć su remizirali (1:1) u derbiju 13. kola španske La Lige.

Od ovih ekipa navikli smo gledati spektakularne okršaje, no sinoć je većinom meča bila prava uspavanka. Atletico je u finišu meča golom Diega Coste poveo sa 1:0, no Barca je do boda došla u 90. minuti kada je pogodio rezervista Ousmane Dembele.

U Atleticu su se fokusirali na čuvanje svog gola i igrali pravi bunker, a naravno najviše pažnje posvetili su Lionelu Messiju. Argentinca su u jednom trenutku čuvala i trojica igrača, no nekako je nalazio način da ih se "riješi".

Upravo jedan Messijev dribling se našao u centru pažnje, a njegova "žrtva" bio je Antoine Griezmann. Nakon što ga je Messi prošao faca napadača Atletica dovoljno govori o tome kako se osjećao u tom trenutku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

Babo
A tek kad objavite snimak sa Koke om bice vam jos jasnije...hahahah unistio ga
24 1
Mima
Hahahahahhahahshsh messi legenda
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi