Izraz lica Lorisa Kariusa pokazuje apsolutno sve

Nije mu svejedno

Izraz lica Lorisa Kariusa pokazuje apsolutno sve

M. Šljivak

Loris Karius sinoć je primio još jedan gol za pamćenje.

Tragičar finala Lige prvaka u kojem je koštao Liverpool poraza od Real Madrida sa dvije velike greške, sada je na golu Bešiktaša ponovo napravio nešto o čemu se priča.

Nijemac je u porazu od Malmea (2:0) pogrešno procijenio let lopte i ona je završila u mreži, a društvene mreže su odmah "poludile".

Karius je ponovo postao predmet ismijavanja, a da nesretnom čuvaru mreže nije nimalo lako, jasno je pokazivao njegov izraz lica nakon što je primio ovaj gol.

Zaista ovaj čovjek nema sreće kada su greške u pitanju i on će sasvim sigurno u budućnosti biti upamćen po greškama koje je napravio.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Top Komentari

Fare86
Ovaj je zajebo Piplicu
4 2
DeroVolk
Hvala mu za finale od srca
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi