Izrazi lica fudbalera Villareala kod Messijevog slobodnjaka sve govore

Magija Argentinca

Izrazi lica fudbalera Villareala kod Messijevog slobodnjaka sve govore

Admin Čaušević

Lionel Messi je i sinoć pokazao zašto ga mnogi opravdano smatraju najboljim igračem svih vremena.

Barcelona je na El Madrigalu bila na koljenima, do sudijske nadoknade je gubila s 4:2, ali je uspjela osvojiti bod. Zasluge za to naravno pripadaju Messiju.

Magični Argentinac je ponovo zabio iz slobodnjaka. U živom zidu su redom stajali Bacca, Pedraza, Victor Ruiz, Funes Mori, Iborra i Caseres.

Na desetine objektiva kamera i aparata su zabilježile još jedno remek-djelo Barcine desetke, a izrazi lica igrača Žute podmornice su priča za sebe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sudija Hernadez je dao znak da se slobodnjak izvede, Messi je sačekao nekoliko sekundi, uzeo zalet i loptu plasirao iza leđa Asenja. Izraz lica Villareala najbolje oslikava njihovu nemoć u situaciji kada je popularni La Pulba zabio zabio šesti gol iz slobodnjaka ove sezone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Pulga papci, La pulga. A guglajte da saznate šta to znači.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti