Izvor koji je najavio Ronaldov transfer šokirao Italiju: Znam ko će biti novi trener Stare dame!

Senzacionalne informacije dolaze sa Apenina

Izvor koji je najavio Ronaldov transfer šokirao Italiju: Znam ko će biti novi trener Stare dame!

Trener Juventusa Max Allegri bi jako brzo mogao ostati bez posla. Njegova jedina šansa da zadrži poziciju je, prema špekulacijama italijanskih medija, prolazak u četvrtfinale Lige prvaka.

To će biti izuzetno teško s obzirom da Juventus u revanšu 1/8 finala na svom terenu mora nadoknaditi 2:0 iz prvog susreta sa Atlatico Madridom, ekipom koja ima jednu od najčvršćih odbrana u svijetu fudbala.

Već neko vrijeme se špekuliše o kandidatima za kormilo Stare dame u slučaju Allegrijevog odlaska, a sada sa "Čizme" stižu senzacionalne vijesti.

Naime, Juventus je navodno jako blizu angažovanja trenera Manchester Cityja Pepa Guardiola.

Ove informacije donosi novinar Il Giornalea, Luigi Guelpa, isti čovjek koji je najavio transfer Cristiana Ronalda u Juventus.

"Želim vam reći da znam da je Guardiola postigao usmeni dogovor sa Juventusom o saradnji za naredne četiri godine", izjavio je Guelpa za Radio CRC.

"Zakuhalo" se u Torinu: Massimiliano Allegri pred otkazom!

Kako navodi Corriere dello Sport, Allegri je došao u žestok sukob sa predsjednikom kluba Andreom Agnellijem i ovaj ozbiljno razmišlja da mu uruči otkaz.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Allegrija su pogodile kritike rukovodstva kluba nakon poraza od Atletico Madrida (2:0) u Ligi prvaka. Očekivao je više podrške, koju nije dobio, a sada je u ozbiljnim problemima nakon sukoba sa predsjednikom.

Corriere dello Sport tvrdi i da Agnelli razmišlja da mu uruči otkaz i prije kraja sezone. To bi se moglo desiti ako Juve ne uspije nadoknaditi zaostatak protiv Atletica u revanšu i to bi mogao biti posljednji meč Allegrija na klupi Stare dame.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi