Izvršni direktor Rome jasno dao do znanja što misli o Edinu Džeki

Sada je sve jasnije

Izvršni direktor Rome jasno dao do znanja što misli o Edinu Džeki

S. Grebović

Budućnost Edina Džeke u Romi i dalje je top tema na Olimpicu.

Ime kapitena bh. reprezentacije u ovom prelaznom roku najviše se vezivalo uz Juventus, a prema nekim navodima i sam Džeko je tražio od Rome da ga pusti u Torino.

Sigurno je da Rimljani ne bi bili najsretniji kada bi se to ostvarilo jer bi ostali bez igrača kvaliteta kakvog posjeduje malo koji fubaler, a dokaz tome je i izjava izvršnog direktora Rome, Guida Fienge, koji je sinoć na dodjeli nagrade "Premio Calabrese" u Rimu o Džeki rekao sljedeće:

"Edin je Romin kapiten i sve dok on želi, ostat će igrač Rome. Radim posao koji nije moj, dajem sve od sebe tako što pomažem klubu u pregovorima sa igračima. Roma ima kvalitetnog trenera i jaku ekipu, koju je naravno potrebno ojačati. Ulažemo velike napore da zadržimo igrače koji su se najbolje pokazali za nas. Kupovine? Već imamo puno dobrih igrača u našem timu i ako neko novi dođe, dobro je došao", jasno poručuje.

Top Komentari

Mele
Imas bas politiku, prodaj sve sto valja, Undera, Zaniolla, Perotija, Dzeku. Klarova. Igrace ti mali Kluivert spica, Perdo 34g, krilo, zabice po 4 gola za sezonu i bice Roma u sredini tabele. Takvom politikom nikad neces nesto osvojiti..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi