Nisu poslušali preporuke i dopise iz NFSBiH o provođenju izbora u ovom kantonu

Izvršni odbor na čelu s Muhamedom Begagićem nastavlja s kršenjem izbornog procesa u NSZDK

4

Komentari (4)

Baco
Smeta mi svasta ali koga to briga , i da opet nesto konkretno napisem ne moze se nista napraviti niti uradit jer vecina nas ovdje bezveze pisemo ili samo radi licnog zadovoljstva...
Brazuka
Begagicu smece jedno . ****m ti saafiju onu kuju. Dosta vaas je bilo uskoro će u zatvor smeće
rabodimis
Divno.. Znaci niti jedan savez bez skandala i lopova.. Od vlasnika Zare, Fuada Colpe (e cuj F. Colpa) pa preko sela i gradova.. Izgleda da ce izbori bit pun pogodak.. za lopove.. Na prste jedne ruke ce se moc izbrojat posteni, ako ce ih uopste bit. Niko se ovde ne buni ni za sta, nit ko sta vise treba obecavat, nit treba nedo Bog napravit i predstavit kakav plan rada za mandat koji dobija, ostale su samo podjele pozicija.. U narednom mandatu mogu npr. ubacit u statut da su njihove pozicije nasljedne, mogu savez i zvanicno preko statuta privatizovat i razdijelit izmedju sebe.. da se ne patimo ni mi ni oni, bar slika da bude jasna..
mbape
Muhamed i Safija to je uigrani tandem za lopovluk
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.