Izvučeni parovi Lige prvaka
Gledaćemo duel prošlogodišnjih finalista (Foto: EPA)

Uzbudljiva četvrtfinala

Izvučeni parovi Lige prvaka

M. Šljivak

Danas je u Nyonu održan žrijeb četvrtfinalnih parova Lige prvaka. U samoj završnici sezone moći ćemo svjedočiti zaista spektakularnim duelima, a dva meča se posebno izdvajaju u odnosu na druge.

Aktuelni prvak Evrope, madridski Real za protivnika će imati prošlogodišnjeg finalistu, torinski Juventus i ovaj meč privlači najviše pažnje.

Edin Džeko će sa Romom igrati protiv Barcelone, a svakako da će dosta uzbudljivo biti i na duelima Liverpoola i Manchester Cityja, te Seville i Bayerna.

Prve utakmice su na rasporedu 3. i 4. aprila, a revanši su sedam dana kasnije.

Liga prvaka, četvrtfinale:

Barcelona - Roma

Sevilla - Bayern

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Juventus - Real Madrid

Liverpool - Manchester City

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi