Varane potvrdio interes Manchester Uniteda
Foto: EPA

Mourinhova želja

Varane potvrdio interes Manchester Uniteda

Midhat Šljivak

Defanzivac Real Madrida Raphael Varane potvrdio je kako je za njegove usluge zainteresovan Manchester United.

Interes Crvenih đavola za 24-godišnjeg štopera postoji odavno. Francuz je velika želja Josea Mourinha, a priznao je kako su kontakti sa timom iz Manchestera uspostavljeni.

"Nisu me direktno kontaktirali. Postojali su određeni kontakti, ali ja nisam razgovarao sa Unitedom", rekao je Varane.

Početkom sezone francuski fudbaler je produžio ugovor sa Kraljevima do 2022. godine. Ove sezone je nastupio u 27 utakmica i Real za sada nema namjeru da ga prodaje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Varane je član Reala postao još 2011. godine. Stigao je iz Lensa kao veliki potencijal, a za madridskog velikana je odigrao 221 meč i postigao je 10 golova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dino123
Ko ne bi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi