"Ja možda jesam staromodan, ali trener ne bi trebao tako da se oblači"

Tim Sherwood o Jorgeu Sampaoliju

"Ja možda jesam staromodan, ali trener ne bi trebao tako da se oblači"

Selektor reprezentacije Argentine Jorge Sampaoli meta je brojnih komentara ovog jutra.

Njegova Argentina je ponižena od Hrvatske sa 3:0 na Svjetskom prvenstvu, a osim lošeg rezultata, ljudi komentarišu Sampaolijev stajling i ponašanje pored aut linije tokom utakmice.

Jedan od onih kojima se uopšte nije sviđalo ni jedno, ni drugo, je nekadašnji trener Tottenhama Tim Sherwood. On je poručio da jedan selektor ne treba tako izgledati.

"Da su pobijedili Hrvatsku, svi bi rekli da uopšte nije bitno to što je hodao pored aut linije...ali, on je selektor nacionalnog tima, a stoji tamo u majici i sa tetovažama...Mislim, slušajte, možda jesam malo staromodan, ali mislim da jedan selektor ne bi trebao tako da izgleda", rekao je Sherwood.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Naravno, za Sampaolija najteži dani tek dolaze, a neki izvještaji iz Argentine kažu da bi trebao biti smjenjen još i prije utakmice protiv Nigerije koja se igra za nekoliko dana.

Top Komentari

SEIKO
OSJEĆ OBE RUKE DO RAMENA.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi