Iznenadio javnost: Šta je Icardi objavio na Instagramu nakon debakla Argentine?

Uopše ga ne zanima reprezentacija

Iznenadio javnost: Šta je Icardi objavio na Instagramu nakon debakla Argentine?

Napadač Intera Mauro Icardi nije dobio poziv u reprezentaciju Argentine za Svjetsko prvenstvo u Rusiji za čim sada itekako žale svi argentinski navijači.

Uprkos tome što Argentina ima fantastične napadače kao što su Leo Messi, Gonzalo Higuain ili Sergio Aguero, sinoć je protiv Hrvatske bila potpuno nemoćna i gotovo da nije ozbiljno zaprijetila Danijelu Subašiću.

Upravo su zbog toga Argentinci još više bijesni na selektora Sampaolija jer nije pozvao Icardija, ali napadača Intera očito trenutno uopšte ne zanima reprezentacija.

Zanimljivo, odmah nakon poraza od Hrvatske Icardi je objavio tri fotografije na Instagramu, a nijedna nema nikakve veze sa Svjetskim prvenstvom, već se Icardi samo pohvalio slikama sa odmora.

Očigledno mu je veoma lijepo na odmoru i uopšte ga ne dotiče to što je njegova reprezentacija doživjela pravi debakl od Hrvatske u Rusiji.

Bilo kako bilo, sigurno je da se on sada može samo nasmijati na sve odluke selektora Sampaolija.

H o l i d a y s 🏖️🌞 #familytime #MI9

A post shared by Mauro Icardi (@mauroicardi) on

Fran is so cute ❤️🏖️ @wanda_icardi

A post shared by Mauro Icardi (@mauroicardi) on

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Dos Angelitos me cayeron del cielo 😍❤️ #Isi #Fran #love @wanda_icardi ✨

A post shared by Mauro Icardi (@mauroicardi) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi