Komentar iz TOŠK-a

Jabandžić: Širokom Brijegu dobrodošlica, ko bude bolji neka pobijedi

Žrijebanje parova polufinala TOŠK-u je za protivnika donijelo Široki Brijeg.

Uloga favorita svakako pripada Širokobriježanima, ali u klubu iz Tešnja vjeruju da nisu bez šansi.

"Za protivnika smo dobili višestrukog prvaka Bosne i Hercegovine i pobjednika Kupa. Mi ćemo dati sve od sebe, odigrati najbolje što možemo, a onda ćemo vidjeti gdje smo i šta smo", kazao je ispred kluba Muris Jabandžić, pa dodao:

"Osigurat ćemo uslove da sve prođe fer i korektno, a ko bude bolji neka pobijedi na kraju. Širokom Brijegu svakako želimo dobrodošlicu u Tešnju", istakao je predsjednik Skupštine ovog federalnog prvoligaša.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Prva utakmica se igra na Pecari.

Top Komentari

nemozetako
Siroki Brijeg je favorit, al ce krv propisati da pobjede u Tesnju. Cak i remi za Siroki je odlican rezultat. Navijam za Tosk i nadam se da cete uspjeti uci u finale. :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi