Ne zna ni koji je dan ni koliko je sati: Nevjerica u čemu se pojavio Grealish, košta samo 2.500 eura

Zabava ne prestaje

Ne zna ni koji je dan ni koliko je sati: Nevjerica u čemu se pojavio Grealish, košta samo 2.500 eura

Admin Čaušević

Jack Grealish se ne trijezni već danima. Manchester City je osvojio trostruku krunu i luda zabava je mogla početi. Englez je u centru pažnje zbog svega što radi te su britanski tabloidi puni njegovih dogodovština.

Grealish se u subotu navečer napio u svlačionici nakon pobjede nad Interom u finalu Lige prvaka te se od tada nije otrijeznio. Preostaje da se vidi da li će ga ni bilo koji način sankcionisati Manchester City.

Sve izgleda da ovaj 27-godišnjak ne zna ni koji je dan ni koliko je sati. U stopu ga prati nekoliko tjelohranitelja koji se brinu za njega i sigurno su dobro plaćeni zbog toga.

Nedjelju je proveo na Ibizi, toliko je bio pijan da su ga saigrači morali nositi, a Kyle Walker mu je pripremio i invalidska kolica.

Oglasi

Nastavak zabave je uslijedio u ponedjeljak kada su igrači Cityja imali šampionsku paradu ulicama Manchestera. I tada je Grealish prednjačio.

Vidno pijani Englez je u sebe sipao litre alkohola i na neki način je bio glavna atrakcija za sve koji su fotografisali ili snimali, a internet je pun snimaka kako se dečko od 100 miliona opija.

Nastavak ludog provoda uslijedio je u ponedjeljak navečer u jednom od noćnih klubova, a mnogi su ostali u nevjerici kada su vidjeli u čemu se pojavio Grealish.

[twitter]https://twitter.com/DxBruyne17/status/1668324624143355904[/twitter]

Oglasi

Iako podbuhao Grealish nije želio propustiti još jednu ludu zabavu, a na sebi je nosio luksuznu pidžamu Dolce&Gabbana koja košta nevjerovatnih 2.500 eura.

Interesantno i da se Erling Haaland, kojeg je Grealish uspio napiti po prvi put u životu, odlučio da dođe u pidžami koja je bila zlatne boje.

Očekivalo se da Kyle Walker nadmaši Grealisha u ispijanju alkohola, ali defanzivac Građana nije bio ni blizu svom kolegi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na noćnoj zabavi stigao je primjereno obućen u majici kratkoj rukava, dok se njegova supruga Annie Kilner odlučila za crni komplet i izgledala je itekako privlačno.

Walker nije uspio nadmašiti Grealisha u ispijanju alkohola

Manchester City je trostrukom krunom stigao do najvećeg klupskog uspjeha u historiji, Grealish je bio odličan u finišu sezone te se izgleda 100 miliona eura koliko je plaćen počeo isplaćivati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti