Iz Manchestera stižu nevjerovatne snimke: Pijani Jack Grealish ne dolazi sebi

Nastavlja se proslava Lige prvaka

Iz Manchestera stižu nevjerovatne snimke: Pijani Jack Grealish ne dolazi sebi

Edmir Škorić

Manchester City je u subotu u Istanbulu osvojio svoj prvi naslov prvaka Evrope pošto je sa 1:0 pobijedio Inter, a slavlje za pojedine nije prestalo od trenutka kada je odsviran kraj velikog finala.

Među članovima Cityja ima onih koji su jako ekstremno i burno proslavili historijski naslov, a u prvom redu Jack Grealish. Poznat kao partijaner, engleski reprezentativac doslovno se ne trijezni već treći dan.

On je nakon finala samo skinuo kopačke. Ostao je u ostatku opreme s utakmice i bio je veoma veseo zbog osvajanja velikog trofeja.

Naravno, popila se i koja čašica više. Bilo je to jasno vidljivo po raznim ludorijama koje je 27-godišnjak izvodio tokom proslave, pa i činjenica da su bili rani jutarnji sati nisu ga zaustavili u slavlju.

Nakon povratka u Manchester, Grealish je odmah izašao iz aviona i djelovao je i dalje uništeno i piijano.

Oglasi

Grealish kao da nije prekidao sa ispijanjem alkohola otkako je City osvojio trofej, a naravno glavni je i večeras u Manchesteru tokom zvanične proslave pred navijačima svog tima.

U jednom trenutku ga je Erling Haaland okupao šampanjcem, no Grealish izgleda zaista "oduzeto" i pitanje je kada će sve ovo za njega prestati. Naravno, zaslužio je da se opusti i uživa nakon osvojene triplete sa Građanima.

Jack Grealish sezonu je završio s 50 odigranih utakmica i s učinkom od pet pogodaka i 11 asistencija. Priznaje kako nije blistao, ali koga je to briga nakon svega što je osvojio.

City je, podsjetimo, pored Lige prvaka uzeo i englesku Premier ligu, te trofej FA Kupa i ovo je definitivno najuspješnija sezona u historiji kluba.

Oglasi

Svi uveliko slave na ulicama Manchestera, ali dojam je da je Grealish pretjerao u tom slavlju. Sigurno je da će ga ujutro glava boljeti i da će se teško sjećati mnogih stvari od ranije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE