Jack Grealish saigrača moli da ostane u klubu, Haaland bez majice na kiši, Guardiola s cigarom...

Proslava triplete u Manchesteru

Jack Grealish saigrača moli da ostane u klubu, Haaland bez majice na kiši, Guardiola s cigarom...

Edmir Škorić

Manchester City se vratio iz Istanbula, a u ponedjeljak je upriličena proslava u gradu, gdje su nogometaši zajedno s navijačima slavili osvojenu tripletu.

City je u subotu pobijedio Inter i osvojio Ligu prvaka po prvi put u historiji, a sezonu je okončao sa tri trofeja.

Igrači i stručni štab Cityja vratili su se jutros u Manchester, a večeras svoje heroje pozdravljaju brojni navijači.

U zabavi je prednjačio Jack Grealish, koji je uzeo mikrofon kako bi rekao da je imao najbolji dan u životu, ali da "nisam spavao!".

Neki igrači poput Haalanda i Diasa su skinuli majice i ponosno predstavljali svoje medalje, a navijači su ih oduševljeno pozdravljali.

Oglasi

Pep Guardiola je viđen sa "kubankom" u ustima dok se autobus sa članovima Cityja kretao gradom.

Pep Guardiola se opustio na proslavi trofeja

Unatoč kiši, mnogi su došli da pozdrave svoje idole. Također, pojavio se i jedan interesantan snimak na kojem se može vidjeti kako Grealish Bernarda Silvu moli da ostane u klubu.

Bernardo Silva povezuje se s PSG-om koji ga pokušava dovesti, ali Englez bi da Portugalac ostane član Građana i naredne sezone.

U nastavku pogledajte nekoliko scena sa proslave Cityjeve trostruke krune. Podsjetimo da su nogometaši Cityja prije osvojene Lige prvaka odbranili titulu u engleskoj Premier ligi, a onda osvojili i FA kup pobijedivši Manchester United u finalu.

Oglasi

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

[twitter]https://twitter.com/DxBruyneSZN/status/1668315575511023618[/twitter]

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Svaka čast! Osvojiti najtežu ligu gdje je Arsenal ove sezone igrao stvarno sjajno zatim Junajted, Liverpul, Njukasl, Totenhem, ove sezone odlični B&HA i Aston Vila koja se probudila dolaskom Emerija... Osvojiti najstarije takmičenje na svijetu, FA kup i kao šlag na tortu osvojiti LŠ bez poraza...
0 1
MaDaj
Sad ce junajtedovci da nadju neku sporednu ulicu u salfordu i da pišu kako nema navijača na ulicama hahahaha
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi