Bezobrazluk Grealisha nema granica: Faulirao Ochou, pa htio da se tuče s njim bez ikakvog razloga

Nevjerovatan potez igrača Manchester Cityja

Bezobrazluk Grealisha nema granica: Faulirao Ochou, pa htio da se tuče s njim bez ikakvog razloga

Endin Čaušević

Manchester City pobijedio je sinoć u pripremnoj utakmici Club Americu sa 2:1.

Građani se već desetak dana nalaze na pripremama u Sjedinjenim Američkim Državama, a sinoć su odigrali novu prijateljsku utakmicu.

Protivnik prvaka Engleske bio je Club America, a City je na kraju uspio da pobijedi sa 2:1 golovima Kevina de Bruynea. Jedini gol za Club Americu zabio je Martin.

Međutim, detalj koji se obilježio meč desio se u 27. minuti kada je Jack Grealish nezgodno udario golmana Guillerma Ochou, a Meksikanac je pokušao to odmah da riješi na lijep način.

Ochoa je pokušao odmah da pokaže Grealishu da mu ne zamjera što ga je tako zakačio, ali na iznenađenje svih igrač Cityja je izgubio živce i skoro je došlo do fizičkog sukoba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Grealish je još jednom pokazao da je poprilično bezobrazan fudbaler, a ovaj put su kamere to zabilježile na najbolji način.

[twitter]https://twitter.com/ManagerTactical/status/1549939369364045826[/twitter]

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amadeus21
Seljačina klasična
0 2
user1647189634
Nema mi odvratnijeg frajera u fudbalu...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi