Aston Villa ima i više nego odličan razlog da izgubi od Manchester Cityja

U Liverpoolu se nadaju fair-playu

Aston Villa ima i više nego odličan razlog da izgubi od Manchester Cityja

A. Čaušević

Titula prvaka najjače fudbalske lige na svijetu bit će odlučena u posljednjem kolu.

Manchester City je u boljoj poziciji od Liverpoola jer popularni Građani imaju bod više na prvom mjestu i sve drže u svojim rukama.

City će u odlučujućoj utakmici biti domaćin Aston Villi dok će i Redsi biti domaćini i to ekipi Wolverhamptona te je jasno da su jedini preostali kandidati za šampionski pehar veliki favoriti.

Navijači Liverpoola se nadaju velikoj pomoći svoje igračke legende Stevena Gerrarda i vjeruju da Villa može zaustaviti mašineriju Pepa Guardiole.

Ipak, posljednjih sati pojavila se zanimljiva teorija i to zbog klauzule iz ugovora Jacka Grealisha kada je Englez prošlog ljeta stigao iz Aston Ville u Manchester City.

Naime, u slučaju da City postane prvak Engleske Aston Villa će dobiti dodatnih 15 miliona funti na ime bonusa.

Podsjećanja radi, ovaj 26-godišnjak je prošlog ljeta stigao na Etihad u transferu vrijednom 105 miliona funti i generalni dojam je da nije opravdao uloženi novac.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...cijela Engleska je protiv Liverpoola,ovi se sigurno nece truditi,a i ako se budu trudili tu su sudije da poguraju...Arapi su kupili titulu,to je evidentno po tome kakvo su sudjenje imali cijele sezone,u svakoj utakmici gdje im je prijetio negativan rezultat su pogurani penalom...
3 9
Mad_max
Manite ba ljudi više sa sudijama pomoći će ovom pomoć onom, pomažu ovom pomažu onom sve neke teorije zavjere Boze me sacuvaj. Ako City osvoji i zaslužio je vala i jbga.. Isto tako i ako Liverpool osvoji.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi