9

Komentari (9)

Mad_max
Manite ba ljudi više sa sudijama pomoći će ovom pomoć onom, pomažu ovom pomažu onom sve neke teorije zavjere Boze me sacuvaj. Ako City osvoji i zaslužio je vala i jbga.. Isto tako i ako Liverpool osvoji.
King_Kenny
...cijela Engleska je protiv Liverpoola,ovi se sigurno nece truditi,a i ako se budu trudili tu su sudije da poguraju...Arapi su kupili titulu,to je evidentno po tome kakvo su sudjenje imali cijele sezone,u svakoj utakmici gdje im je prijetio negativan rezultat su pogurani penalom...
DamirT
Sta pricas,City cijelu sezonu prvi bio.Ne moze niko rec da je Liverpool izgubio titulu kad su samo 2,3 kola bili prvi.Apsolutno cista i zasluzena titula Citya
Var12
Ajde druze ne pretjeruj,navijam i ja za Liverpool ali toliko ti tvojih teorija i svega sto iznosis to niko ne moze vise slusat.
Fixa
Naravno da ce pustiti
denimen9
Samo naš novinar može pisati o "puštanju" u EPL. Eto Premier Liga je postala najbolja na svijetu upravo zbog "puštanja" i "štimanja" utakmica. Klasika Čauš
huizju
Ne radi se o puštanju, nego jedna ekipa ide na sve ili ništa, dok drugoj ekipi nije bitno hoće li pobijediti, čak više dobija ako izgubi!
dsimic
U PL Engleske nema puštanja utakmica i zato su i najgledaniji a i one "nebitne"su po pravilu svima bitne.
DamirS
Ne moraju ih nužno pustiti. Ako je u pitanji 15 mil. funti ja bih kao predsjednik kluba to stavio do znanja treneru a ovaj onda može izvesti kombinovani sastav na teren. Mada i da su u punom sastavu, teško je protiv Cityja.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.