U poderanim kopačkama je bio "heroj ulice", sada je dečko skandala i živi kako u filmovima

Vodi život kao iz bajke

U poderanim kopačkama je bio "heroj ulice", sada je dečko skandala i živi kako u filmovima

Admin Čaušević

Kada se neko dočepa ogromnog novca počinje da ga besumično troši novac. 

Postoje fudbalere koje veliki transfer ne promijene i slava im ne udari u glavu, dok postoje i oni koji za kratko vrijeme zbog silne zarade ponesu neslavni nadimak "dečko od skandala".

Prije tri godine je bio "heroj ulice", čovjek koje su svi poštovali i jako voljeli u svom gradu pošto je pokazivao neograničenu ljubav prema matičnom klubu te je silno želio da ih vrati u elitu.

Scena u kojoj Jack Grealish igra u podernim kopačkama za svoju Aston Villu tokom povratka u Premiership je obišla svijeta. Nije ih želio mijenjati sve dok nije izderao i vratio svoj klub u Premiership.

Jack Grealish Wears Tattered Nike Boots In Crucial Playoffs For Premier  League - Here Is Why - Footy Headlines

U poderanim kopačkama je igrao duže od 1140 minuta. Sve je počelo nakon što se vratio poslije povrede 2. marta 2019. godine i trajalo do kraja sezone.

Oglasi

Nakon odlične sezone u Premiershipu ostvario je najveći transfer u historiji engleskog fudbala. U augustu 2021. godine prešao je u Manchester City za nevjerovatnih 120 miliona eura.

Potpisao je ugovor prema kojem zarađuje 300.000 funti sedmično te potpuno promijenio svoj život. Mijenjao je djevojke kao na traci, a britanski tabloidi su objavili se viđao sa čak tri istovremeno.

Prošlog ljeta se "uništio" alkholom na proslavi Cityjeve titule, a tokom ljetnog odmora nije se trijeznio danima. Prijatelji,dobre žene i boca alkohola su mu izgleda bili najbolji saveznici.

Sada se skarsio i već neko vrijeme je u stabilnoj vezi sa 26-godišnjom Sashoim Attwood s kojom je do sada živio u iznajmljivanom stanu u Manchesteru što više neće biti slučaj.

Oglasi

Grealish je kupio imanje vrijedno čak 6 miliona funti i gledajući fotografije jasno je da sada živi kao u bajkama s obzirom na nevjerovatan luksuz u kojem može uživati.

The property boasts a swimming pool, gym and leisure suite

Na imanju se nalazi kuća sa sedam spavaćih soba te posjeduje malo jezero za pecanje, teniski teren, teren za golf i ogromnu baštu koja je veličine jednog fudbalskog terena.

Jack Grealish has spent £6 million on a stunning mansion in the North West

Tu je i nekoliko dodatnih objekata u kojim se može skrasiti Grealishovo društvo ukoliko ne bude bilo dovoljno mjesta u glavnoj kući. Imanje posjeduje i vlastiti heliodrom.

"To je za njega ispunjenje snova. Svako bi bio ponosan da ima takav dom. Uprkos što ga je skupo platio, smatra da je potpuno pogodio", rekao je bliski Grealishov prijatelj za The Sun.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jack Grealish's girlfriend Sasha Attwood 'received 200 death threats a day'  on social media | ITV News

I dok može da uživa u luksuzu i ogrmnom novcu kojeg zarađuje na terenu ne opravdava uloženo. Ove sezone je na svega jednom golu u osam nastupa u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti