Skromni fudbaler Newcastlea se na sjajan način osvetio bahatoj zvijezdi Cityja koja ga je ismijavala

Nakon utakmice na St. James Parku

Skromni fudbaler Newcastlea se na sjajan način osvetio bahatoj zvijezdi Cityja koja ga je ismijavala

Admin Čaušević

Newcastle United i Manchester City su na St. James Parku odigrali fantastičan meč uz šest golova. Konačan rezultat glasio je 3:3.

Miguel Almiron imao je dodatnu motivaciju. Paragvajac je bio predmet bizarnih kritika Jacka Grealisha tijekom Cityjeve proslave titule Premiershipa.

Grealish je raspravljao o Cityjevom epskom povratku protiv Aston Ville posljednjeg dana sezone za osvajanje naslova kada su Građani od 0:2 stigli do 3:2.

Englez je rekao da je jedna od najboljih odluka Pepa Guardiole tokom utakmice bila vađenje Mahreza. Potom je nepotrebno alžirskog krilnog igrača usporedio s Almironom.

Rekao je: "Riyad (Mahrez) izvadi ga iz igre što je prije moguće... igrao je kao (Miguel) Almiron."

Oglasi

Grealish nije nastupio u utakmici na St James Parku u nedjelju jer je izostao zbog povrede, a Almiron je bio u početnoj postavi i postigao je prvi gol za Newcastle u remiju.

Allan Saint-Maximin je ubacio loptu, a Almiron je bedrom skrenuo loptu u mrežu i uslijedilo je veliko slavlje sa navijačima.

Nakon utakmice Almiron je dočekao svojih pet minuta i pronašao je način da se osveti Grealishu koji ga je ranije ismijavao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na tribini je primjetio jednog navijača koji je nosio transparent: "Miggy, može li Grealish dobiti tvoj dres?"

Odmah je prišao navijaču i sa osmijehom na licu mu uručio dres jer je bilo očigledno da je Grealishove riječi shvatio lično i odlučio je da se osveti.

Top Komentari

MaDaj
Motivacija neviđena .. prebaci cijeli go sa 2 metra hahahaha
1 0
Zoilomas
Ovaj fudbaler dolazi iz Amrike, tacnije iz Atlanta Uniteda gdje je isto igrao u Juznoj Americi I Sjevernoj Americi prije UTDa. On je jedan od razloga zasto je Atlanta Osvojila yrogej u MLSu. Veliki igrac koji je prosao haman svaku vratu igre.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi