Zvanično: Jack Grealish potpisao za Manchester City

Guardiolina mašinerija dodatno se pojačala

Zvanično: Jack Grealish potpisao za Manchester City

S. Grebović

Špekulacije su konačno dobile svoju potvrdu - Grealish je novi igrač Cityja!

To je večeras putem svoje službene stranice potvrdio aktuelni prvak Engleske.

Grealish je sa klubom sa Etihada potpisao ugovor do juna 2026. godine, a u narednoj sezoni nosit će dres sa brojem 10, koji je do sada pripadao Agueru.

"Zaista sam sretan što sam prešao u City. Ovo je najbolji tim na svijetu sa trenerom koji spada u najveće u ovom sportu. Snovi su postali java kada sam stigao ovdje. Pepovim dolaskom tim se podigao na viši nivo i fudbal koji se ovde igra je najuzbudljiviji na svijetu", prvi su njegovi utisci po dolasku u novi klub.

Priliku za debi i za prvi trofej u Manchester Cityju reprezentativac Engleske imaće u subotu kada je na programu meč Community Shielda protiv ekipe Leicestera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

MaDaj
Nemogu razumjeti kako glatko dati 100 za ovoga a ne za hallanda? Posebno kad se uzme u obzir da nemaju pravog napadača od aguerovog odlaska :/ ebi me ako ista razumijem ovdje …
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti