Nekada veliki talenat koji ni sinu nije mogao objasniti šta mu se dešava je konačno potpisao

Zvučno ime se skrasilo

Nekada veliki talenat koji ni sinu nije mogao objasniti šta mu se dešava je konačno potpisao

Admin Čaušević

Novi start za nekada velikog talenta u četvtoj deceniji života. 

Jack Wilshere(30) svojevremeno jedan od igrača koji su najviše obećavali je konačno pronašao novi angažman nakon desetak mjeseci bez kluba.

Bivši veznjak Arsenala je potpisao za ekipu Aarhusa koja se takmiči u najjačem rangu danskog fudbala.

Nakon što je ostao bez kluba veznjak je trenirao s italijanskim niželigašom Comom, a jedno vrijeme i s Arsenalom.

Od danas za nekadašnjeg reprezentativca Englese koji je uvijek imao problema s povredama počinju novi izazovi.

Inače, u augustu prošle godine Wilshere je ispričao potresnu priču kako ni svojoj djeci nije znao objasniti krizu kroz koju prolazi.

"Moja djeca su u godinama u kojima razumiju. Posebno Archie, koji ima devet godina. On zapravo razgovara sa mnom, govoreći: 'Šta je sa MLS -om?' ili 'Zašto ne igraš u La Ligi? On voli fudbal i zna sve o njemu. Teško mu je to objasniti. Reći će mi: 'Kako to da te nijedan klub ne želi?' Ne znam. Ali kako da mu to objasnim? Imaju prijatelje u školi i znate kakva djeca mogu biti, prilično brutalna.'Zašto tvoj tata ne radi? Zar nije dovoljno dobar? Da, to je teško", kazao je Englez prije nekoliko mjeseci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi