Jack Wilshere: Nisam osjećao da pripadam tamo

O trenutku kada je prekomandovan u prvi tim Arsenala

Jack Wilshere: Nisam osjećao da pripadam tamo

Esmer Oštraković

Nogometaš West Haman, Jack Wilshere, nikada nije krio ljubav prema svom bivšem klubu, Arsenalu, u kojem je postao nogometaš.

On se prisjetio kako je sve krenulo, te je za engleske medije ispričao jedan dio svoje priče.

"Fabregas me je uvijek savjetovao. Tu su bili i Kieran Gibbs i Aaron Ramsey. Sprijateljili smo se jer smo imali zajedničkih stvari, a i godine su nam bile tu negdje", započeo je Wilshere, te je dodao:

"Probao sam ostati smiren. Možda zvuči ludo, ali nisam osjećao kao da pripadam tamo. Osjećao sam se kao dijete, a bio sam u prvom timu. Imao sam mnogo povreda, ali sam imao i šansu da se pokažem u Arsenalu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Wilshere je u prvom timu Arsenala bio od 2008. do 2018. godine, a nakon što je Emery postao trener Arsenala Wilshere je svoju sreću potražio u West Hamu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi