Wilshere na zimu odlazi preko 'bare'?

West Ham ga se želi riješiti

Wilshere na zimu odlazi preko 'bare'?

Engleski fudbaler Jack Wilshere, kojem su povrede uveliko unazadile karijeru, pred odlaskom je u MLS.

Wilshere se poslije deset godina igranja za Arsenal skrasio u West Hamu, ali kako se u posljednje vrijeme ne može baš pohvaliti statusom u ovom klubu, transfer je sve izvjesniji.

Relevantni sportski portal The Athletic, čiju je vijest prenijela i službena stranica MLS-a, tvrdi kako će 27-godišnji fudbaler svoju karijeru najvjerovatnije nastaviti 'preko bare' odakle već ima dvije ponude.

"Wilsherea u svom timu žele vidjeti Portland i Dynamo iz Houstona", navodi se, između ostalog.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ugovor koji ima s West Hamom do 2021. godine neće stvarati problem Wilshereu ukoliko se odluči na promjenu sredine. Čekićari su spremni da ga se odreknu za 'siću' samo kako bi se riješili njegovih velikih primanja koja iznose 100.000 funti na sedmičnom nivou.

Ove sezone Wilshere je za West Ham odigrao samo šest utakmica, od čega je samo jednu počeo od prve minute.

Top Komentari

SeoRusilac
Propalitet britanski
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi