Stigao i dokaz da se Diego Costa i Griezmann ne podnose!

Poput Neymara i Cavanija...

Stigao i dokaz da se Diego Costa i Griezmann ne podnose!

Već dugo traju špekulacije da napadači Atletico Madrida Diego Costa i Antoine Griezmann nisu u dobrim odnosima, a sada je konačno stigao i dokaz.

U duelu Atletica i Barcelone (1:1), kamere su snimile žestok verbalni okršaj dvojice fudbalera madridskog kluba. Konkretno, na snimku se vidi kako Costa napada Griezmanna i upire prst prema njemu.

Zašto je došlo do prepirke? Španski mediji tvrde da je Diego Costa optužio Griezmanna da ga nije branio tokom naguravanja sa Umtitijem, te da mu je govorio: "Ja sam tvoj saigrač".

Griezmann i Umtiti su saigrači iz francuske reprezentacije pa mu se najveća zvijezda Atletica očito nije htjela zamjerati, što je razljutilo Diega Costu.

Inače, Costa je izgubio živce i potom se sukobio i sa Piqueom s kojim dijeli svlačionicu u španskoj reprezentaciji. Za njega, očigledno, neke stvari uopšte nisu važne kada se nađe na terenu i kada mu dođe 'žuta minuta'.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nedavno su španski mediji pisali da je Diego Costa ljubomoran na Antoinea Griezmanna jer ovaj ima mnogo veću platu od njega, a svađa dvojice igrača Atletica podsjetila je mnoge na nedavne sukobe Edinsona Cavanija i Neymara, saigrača iz PSG-a na utakmici Brazila i Urugvaja.

Top Komentari

Eyeopenner
kakvi ste vi pacenici Boze moj, cuj dokaz da se NE PODNOSE, ne znam gdje nalazite ove gluposti ili ih vi izmisljate, sve za klik i onda se uvrijedite kad vas neko proziva..
3 7
Bulle
Fakat ovaj Grizman g.. francusko,ljigavac pravi
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi