Jadna reakcija Ronalda: Nije slavio gol sa saigračima

U proslavi tuđih golova nije najbolji!

Jadna reakcija Ronalda: Nije slavio gol sa saigračima

Fudbaleri Real Madrida, aktuelnog prvaka Evrope, u srijedu navečer su na svom Santiago Bernabeu s 3:0 savladali Almeriju. 

Strijelac jednog od tri gola za Kraljeve bio je i Alvaro Arbeloa. Bio je to njegov prvi gol u Primeri nakon više od pet godina.

I ne bi tu ništa bilo čudno da u prvi plan ponovo nije izbilo nezadovoljstvo najboljeg fudbalera svijeta za 2014. godine Cristiana Ronalda. Portugalac je očito bio jako bijesan jer se Arbeloa u situaciji kod gola našao ispred njega i iz blizine pospremio loptu u praznu mrežu. Reakcija prve zvijezde Kraljeva svakako nije bila za pohvalu.

Neko ko nosi epitet najboljeg na svijetu trebao bi znati nekada staviti i timski ispred ličnog interesa i vlastite statistike. Jer ako ne možete slaviti pogodak saigrača koji u ligi nije zabio više od pet godina, onda je to poprilično jadno. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Šutiranje lopte od frustracije i prije nego je Arbeloa počeo slaviti s ostalim igračima Reala baca ružnu sliku na proslavu gola. Većina Realovih fudbalera je bilo sretno zbog Arbeloinog prekida posta, ali ne i prva faca ekipe.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.