Poslije blamaže protiv Bournemoutha oglasio se Ten Hag, tema je bio samo jedan čovjek
Poslije blamaže na Old Traffordu, tema Eriku ten Hagu bio je Jadon Sancho.

Izjava trenera Manchester Uniteda

Poslije blamaže protiv Bournemoutha oglasio se Ten Hag, tema je bio samo jedan čovjek

Eldar Ganibegović

Nakon što je Manchester United danas doživio veliku blamažu i to na svom terenu, izjavu za medije dao je trener ovog tima, Erik ten Hag. 

U okviru 16. kola engleske Premier lige Manchester United danas je posramljen. Bournemouth je s 0:3 slavio na Old Traffordu.

Solanke je pogodio već u petoj minuti, da bi Billing i Senesi u drugom poluvremenu na dvije asistencije Taverniera završili posao.

Poslije utakmice izjavu je dao trener Crvenih đavola, Erik ten Hag, a pričao je o Jadonu Sanchu.

Erik ten Hag je za Sancha izjavio da ne trenira kako treba i da kasni na trening, a Englez mu je javno odgovorio i nazvao ga lažovom. Tako je Sancho ove sezone odigrao samo tri meča i nije igrao od augusta.

Međutim, nakon poniženja pretrpljenog protiv Bournemoutha, trener Ten Hag je ponovo upitan o Sanchovoj situaciji i Holanđanin je bio iskren.

Oglasi

"Jadon zna šta treba da uradi ako želi da se vrati i to je na njemu. Riječ je o kulturi i svaki igrač mora zadovoljiti određene standarde. O tome se radilo" rekao je Erik ten Hag.

Borussia Dortmund želi Jadona Sancha

Borussia je došla na ideju da bi mogla vratiti Jadona Sancha u svoje redove. Englez je 2021. godine kao veliko pojačanje došao u Manchester United, ali trenutno je otpisan od strane menadžera Erika ten Haga, koji na njega ne računa zbog ranijih sukoba.

Sancho želi da igra i to će biti slučaj samo ako promijeni sredinu. Navodno ga Juventus pokušava dovesti, ali postoji i realan interes iz Dortmunda. Engleski fudbaler svakako ne bi imao ništa protiv povratka u klub u kojem se proslavio i u kojem je briljirao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United zauzvrat želi Donyela Malena (24). Nizozemac je nedavno za svog novog savjetnika angažovao Maikela Stevensa, sina ikone Schalkea Huuba (70). Jasan cilj: prelazak u Englesku.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi