Shvatio je šta je napravio, ali kasno - Navijači su bijesni i neće oprostiti Brunu Fernandesu

Suspendovan za najveći meč

Shvatio je šta je napravio, ali kasno - Navijači su bijesni i neće oprostiti Brunu Fernandesu

M. Šljivak

Manchester United je na Old Traffordu doživio pravu blamažu. Tri boda s Teatra snova odnio je Bournemouth koji je slavio s 3:0, ali poraz nije jedini problem za Crvene đavole jer je za derbi s Liverpoolom suspendovan Bruno Fernandes.

Manchester United ponovo je uspio razočarati navijače. Kada svi pomisle da je ekipu krenulo na Old Trafford dođe tim poput Bournemoutha i resetuje igrače i navijače Crvenih đavola.

Nakon današnje katastrofe i poraza od 3:0 Unitedu slijede dvije velike utakmice. Na Old Trafford u utorak u Ligi prvaka stiže Bayern i u ovom suretu timu Erika ten Haga je neophodna pobjeda za eventualni plasman u nokaut fazu takmičenja.

Već narednog vikenda Crveni đavoli će igrati utakmicu svih utakmica. Putuju na Anfield kod Liverpoola, a tamo neće biti kapitena Bruna Fernandesa.

Portugalac je u finišu utakmice s Bournemouthom dobio žuti karton. Ukupno mu je to peti karton sezone i propustit će veliki derbi.

Oglasi

Neoprezno je Bruno startovao na rivala. Nije bilo nikakve dileme da je ovo start za karton, a izraz lica veziste Manchester Uniteda dovoljno govori koliko je razočaran ovakvim ishodom.

Interesantno je svakako da neki od navijača Manchester Uniteda smatraju da je Bruno namjerno dobio karton kako bi propustio taj meč. Naravno, teško je vjerovati da je to zaista učinio jer ipak se radi o profesionalcu.

Portugalski fudbaler ne blista ove sezone u dresu Manchester Uniteda. Odigrao je 15 utakmica u prvenstvu i ima učinak od tri gola i tri asistencije.

Crveni đavili su nakon novog kiksa ostali na šestoj poziciji barem do sutra kada svoj meč igra Newcastle. Osvojili su 27 bodova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FudbalskiGenije - Ova kita od igraca Bruno Fernandes odigrao je simultanku sa odbranom reprezentacije BH. U kvalifikacijama za EP 2024, BH vs Portugal 0:5. Da je nama da mi imamo takvih kita u reprezentaciji BH, BH reprezentacija bi se bolje kotirala.
1 0
FudbalskiGenije
Kita od igraca svakako
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi