Velika bruka Manchester Uniteda na Old Traffordu!
FOTO: EPA

Premiership, 16. kolo

Velika bruka Manchester Uniteda na Old Traffordu!

H. Zilić

Termin od 16 sati donio je četiri meča 16. kola engleskog Premiershipa i nije moglo proći bez uzbuđenja, ali i iznenađenja, najveće se desilo na Old Traffordu.

Manchester United je ugostio Borunemouth i odigrao katastrofalan meč i doživio potop.

Popualrne Trešnjice su slavile gostujući trijumf rezultatom 3:0 i šokirale Old Trafford.

Bournemouth je poveo u petoj minuti 0:1 golom Solankea, a na 0:2 povisio je Billing u 59. minuti. Nokaut Uniteda režirao je Senesi golom za 0:3 u 73. minuti što je i bio konačan rezultat utakmice.

Debakl Uniteda je mogao biti veći, ali u drugoj minuti sudijske nadoknade vremena poništen je pogodak Ouattare, tako da je VAR spasio domaće.

Oglasi

Sheffield United je napokon slavio i čini se da je malo proigrao dolaskom novog trenera.

Dočekao je Sheffield tim Brentforda i slavio rezultatom 1:0 pogotkom McAteea iz 46. minute, tačnije prve minute sudijske nadoknade prvog poluvremena.

I u ovoj utakmici kapiten tima iz grada čelika bio je naš Anel Ahmehodžić koji je odigrao odličan meč.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U preostala dva meča današnjeg programa 16. kola, vidjeli smo dva remija.

Brighton je dočekao Burnley i meč je završen remijem 1:1, dok je istim rezultatom okončan duel Wolverhamptona i Nottinghm Foresta.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Aspirator
Bruno je rahat mogao crveni… ovaj četvrti gol se mogao uvažiti … sve u svemu zadržite Haaga bar još 5 sezona
2 0
Mel_Glupson
Odo srat usra se ,lije niz nogavice..kad se vratim neka se pripreme oni kako bješe Ade i Viper ..imam za njih nove modele kačketa kad kiša lije da im se sve sliva u uši i u usta da lije niz obraze .. GGMUuuuuuuu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi