Manchester United je upravo poslao novu ponudu za Sancha, Borussia će najzad popustiti?

Povratak u Englesku?

Manchester United je upravo poslao novu ponudu za Sancha, Borussia će najzad popustiti?

E. Škorić

Manchester United ne odustaje od engleskog reprezentativca.

Crveni vragovi odavno pokušavaju da dovedu ofanzivca Borussije Dortmund, a kako javlja Sky, sa Old Trafforda je stigla nova ponuda na adresu njemačkog tima.

Najnovija ponuda iznosi oko 90 miliona eura. United je spreman većinu tog iznosa odmah uplatiti, a ostatak naknadno i kroz bonuse.

Borussia razmatra ponudu koja je stigla, mada u Dortmundu žele izvući što više novca i namjeravaju i dalje pregovarati s Unitedom.

Ipak, postoji spremnost kod čelnika njemačkog kluba da se ovog ljeta sklopi dogovor i da Sancho na kraju ode u Manchester, dok je plan da se Erling Haaland zadrži najmanje još jednu sezonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dvadesetjednogodišnji Englez ove je sezone upisao ukupno 38 nastupa za Milionere i dao je 16 golova uz čak 20 asistencija. Prethodno je u Engleskoj bio član Cityja gdje je i ponikao.

Sam igrač je ranije izrazio želju da se vrati u Englesku i navodno je Manchester United klub u kojem želi da igra u budućnosti, bez obzira na činjenicu da je rastao u Cityju.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

haris1000
Sancho prvu utakmicu na tribinama a drugu na klupi a 90 miliona vrijedi neko je lud ovdje
1 0
Red
Pa kada uzmes u obzir da retard Southgate vodi Englesku, onda ima smisla.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi