Jadon Sancho postigao dogovor s Manchester Unitedom!?

Čeka se još da Borussia odredi cijenu

Jadon Sancho postigao dogovor s Manchester Unitedom!?

Edmir Škorić

Prema pisanju brojnih inostranih medija, Jadon Sancho i Manchester United su pronašli zajednički jezik.

Nije tajna da je Sancho velika želja Manchester Uniteda i da se već neko vrijeme vode pregovori, a sada su brojni mediji uvjereni da je engleski reprezentativac prihvatio sve ono što mu je ponudio engleski velikan.

Dvadesetogodišnjak, kojeg želi i Chelsea, prihvatio je visinu plaće, bonusa i visoku klauzulu koju mu je poslije jednomjesečnih pregovora ponudio tim sa Old Trafforda.

Sada ostaje na Unitedu da postigne i dogovor s Borussijom Dortmund o visini odštete, a smatra se da će to biti rekordna suma za klubove iz Velike Britanije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S obzirom da je zimus kupljen Bruno Fernandes, dolazak Sancha bi bila nova spektakularna vijest za navijače i dolaskom mlade zvijezde stvari bi mogle da se promijene. Što se Borussije tiče, vjeruje se da je spremna da zaradi bogatstvo od prodaje Sancha, koji bi od Uniteda mogao da dobije i nevjerovatnih 400.000 funti sedmično.

Sancho je ove sezone fenomenalan. Odigrao je 35 utakmica za Borussiju, te je upisao 17 golova i 19 asistencija.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi