Konačno je svanulo i Jadonu Sanchu na Euru
Foto - EPA

Konačno je svanulo i Jadonu Sanchu na Euru

Midhat Šljivak

Reprezentacija Engleske put u polufinale Evropskog prvenstva tražit će preko Ukrajine.

U meču koji se igra u Rimu selektor Engleske Gareth Southgate navodno će konačno dati šansu za igru Jadonu Sanchu.

Novi član Manchester Uniteda na ovom Euru je odigrao samo šest minuta i u to u duelu protiv Češke, dok u ostalim utakmicama nije bio u planovima selektora.

To će se vjerovatno promijeniti večeras, a Sancho je planiran da zaigra od prve minute, baš kao i Mason Mount, koji se također vraća u ekipu.

Formacija u kojoj će nastupiti Englezi je 4-2-3-1, a Southgate je za Ukrajince spremio ovih 11 igrača:

Pickford, Maguire, Stones, Shaw, Walker, Rice, Phillips, Sancho, Sterling, Mount i Kane.

Problem selekciji Garetha Southgatea mogla bi predstavljati činjenica da njihovih navijača u Rimu neće biti, pa će Ukrajina imati prednost na tribinama.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Kladionica Mozzart nudi vam zaista fenomenalne kvote na ovaj meč, a favorit je naravno Engleska.

Prognozu rezultata ovog meča OSTAVITE OVDJE.

Top Komentari

Mele
Samo ovu utakmicu igraju na strani, sve ostalo, ako prodju naravno, igrace kuci. Ja bih voio da ispadnu, ali ide im za sada sve na ruku, Italija ili Spanija ce najvjerivatnije biti na drugoj strani, sanse su strucnjaci i komentatori davali ovako . preko 30 % Engleska, Zatim Belgija, pa Italija, Spanija, Danska, Svicarska,Ceska i najmanje sanse se davalo Ukrajinai. .
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti