Jagodić: Igrala je iskusna protiv neiskusne ekipe

Trener Radnika

Jagodić: Igrala je iskusna protiv neiskusne ekipe

E. Škorić

Trener Radnika Vlado Jagodić svjestan je da je njegov tim mogao puno više u današnjem meču sa Tuzla Cityjem.

Radnik je vodio, imao igrača više, ali je poražen s 2:1 i ostaje zakovan za dno tabele bez ijedne pobjede.

"Ovo je definitivno utakmica protiv preiskusne i kvalitetne ekipe, još nisu imali neke važne igrače. Igrala je iskusna protiv neiskusne ekipe i naravno samo na onaj način kako smo odigrali prvo poluvrijeme možemo doći do pozitivnog rezultata protiv ovakve ekipe. Neopreznim golom smo lako potrošili vodstvo. Nemamo snage ili nemamo kvalitete da mi vodimo igru. Na poluvremenu su igrači odgovorili ono što sam ja tražio, napravili smo pritisak, ali lopta nije htjela u gol", rekao je Jagodić, pa je dodao:

"Nikoga neću da osuđujem, ovo je mlada ekipa. Znamo s čime se borimo. Ima dovoljno pameti u klubu da nađemo rješenja. Ovi mladi igrači moraju proći krizne periode. Neki momci se prvi put upoznaju s Premijer ligom. Ali imali smo nezgodnog protivnika. Žao mi je publike koja u sve većem broju dolazi na stadion. A za ovu ekipu je bitno da shvate da moraju uče iz utakmice u utakmicu".

Top Komentari

pjanke.sa
Kakva ubleha od trenera. Opet ce biti ptjeran ko ker odavde.
3 0
mufidmemija1992
Hehehehehehehe ovaj Jagodic koga kod je trenirao ispao je iz premijer lige.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi