Jagodić iskren: Pakovali su mi kladionicu, e pa Kulenović je bio "kec iz rukava"

Trener Sloge Meridian nakon velike pobjede na Tušnju

Jagodić iskren: Pakovali su mi kladionicu, e pa Kulenović je bio "kec iz rukava"

Esmer Oštraković

Ekipa Sloge Meridian iz Doboja ostvarila je veoma važnu pobjedu na gostovanju u Tuzli protiv Tuzla Cityja i tako se približila opstanku u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Nije izgledalo kao da će Sloga uspjeti uzeti tri boda danas, posebno jer su već nakon deset minuta igre imali rezultatski zaostatak.

Ipak, do kraja prvog poluvremena su stigli do poravnanja, a onda u završnici utakmice uspjeli su doći i do sva tri boda.

Nasmijan i veoma zadovoljan je nakon utakmice bio strateg Sloge Meridian iz Doboja, Vlado Jagodić kojem Tušanj dođe kao svojevrsna amajlija.

"Malo ćete me skrenuti sa današnje teme jer mi budite neka lijepa osjećanja ovdje na Tušnju. Smatram da sam osvajanjem četvrtog mjesta kada sam bio u Slobodi napravio dobar rezultat. Naravno da mi Tušanj odgovara, malo sam se šalio sa igračima, rekao sam im da bi bilo dobro da podnesemo zahtjev da igramo ovdje svoje domaće utakmice", kroz smjeh je rekao Jagodić, te je nastavio:

"Veseo sam, drago mi je što smo uspjeli. Ekipa Tuzla Cityja je veoma jaka i kvalitetna ekipa pojedinačno. Naravno jer smo ušli u utakmicu konfuzno, kažem naravno jer izgleda da to kod nas mora tako. Ali, vratiti se u utakmicu ovako svaka čast momcima. Veoma mi je drago za našeg povratnika, Luku Kulenovića, a vi ćete se nasmijati jer ja znam šta mi je pakovano za neke kladionice, a ja nemam veze sa tim, e pa Luka Kulenović je bio kec iz rukava. Donio nam je tri boda. Veliki posao smo danas uradili. Kompenzirali smo ovo sve što smo propustili u šest kola. Puni radosti i veselja vraćamo se u Doboj. Sad tek trebamo pokazati da smo pravi. Protiv Zrinjskog trebamo biti pravi. Imamo tri utakmice ispred sebe gdje ovo nesmijemo ispustiti", rekao je Jagodić.



Osvrnuo se i na svog kolegu Bošnjakovića, te istakao da ne zna zašto je Tuzla City tu gdje jeste.

"Znam da je teško kolegi Bošnjakoviću, ja sam ih vidio u vrhu lige, ali očito da imaju probleme. Korektna utakmica, dobri uslovi za igrati i onda dolazi do izražaja jedno poluvrijeme Sloge iz Doboja", završio je Jagodić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloga Meridian do kraja sezone ima odigrati još tri utakmice, a od toga će dvije igrati kod kuće i jednu u gostima.

Već u narednom kolu ih očekuje veoma težak ispit jer u Doboj stiže ekipa Zrinjskog koja igra bez ikakvog pritiska.

Top Komentari

Samo_Realno
Sa ovih 6 bodova iz Tuzle sloga ce ostati u PL , a neko ce od ovih Tuzlaka da seli u Federalnu.
4 0
pjanke.sa
E gdje ovo ima da jedan trener kluba koji igra najelitnije takmicenje u BiH prica o kladionici? A kad spomenes sudjenje kaznu dobijes?? Gdje prestaje logika i moral, pocinje BiH…
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti