Jagodić: Najgore je igrati ovakve utakmice, izvinjavam se navijačima
Jagodić je podcrtao da je Zvijezdi hitno potrebna pobjeda

Trener Zvijezde nije imao razloga za zadovoljstvo nakon očajne predstave svoje ekipe

Jagodić: Najgore je igrati ovakve utakmice, izvinjavam se navijačima

S. Pašalić

Zvijezda je danas na stadionu Banja Ilidža poražena od ekipe Slavena sa 1:0.

Domaći su prikazali lošu i bezidejnu igru, a gosti su strpljivo čekali svoju šansu i na kraju je iskoristili.

Trener Zvijezde, Vlado Jagodić očekivano nije bio zadovoljan sa onim što je gledao u utakmici protiv Slvena.

"Ma naravno, ja sam već poslije Hadžića bio nezadovoljan, kako smo ušli tamo i djelovali tamo u prvom poluvremnu. Međutim, ovo je bila utakmica koja se morala dobiti, a najgore je igrati ovakve utakmice gdje većina misli da je to završena stvar, ako je Slaven došao ovdje, pošto je to Slaven, pošto to nije neko iz vrha"

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Međutim i Slaven ima svoju vrijednost i oni su ovdje borili danas i ja im čestitam na tome. Mi nismo ličili na ekipu i to je ono što me zabrinjava i ovo što smo igrali u drugom poluvremenu je realno nemoć, nemoć da napravimo neku smislenu akciju, da napravimo smislenu nekakvu akciju, da napravimo nekakav ulazak iza odbrane jer očigledno da su njihovi skakači danas dobili bitku..."

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije