Jagodić: Nije svejedno kada vam klub renomea Jedinstva ponudi saradnju

Bh. stručnjak za SportSport.ba o svom novom angažmanu

Jagodić: Nije svejedno kada vam klub renomea Jedinstva ponudi saradnju

Kako je SportSport.ba već pisao, trener Jedinstva u narednoj sezoni će po svemu sudeći biti iskusni bh. stručnjak Vlado Jagodić.

Saradnja između bihaćkog kluba i novog šefa struke je već dogovorena, a uskoro bi trebala biti i ozvaničena, što je sada potvrdio i sam Vlado Jagodić.

"Da, obavili smo nekoliko razgovora i dogovorili saradnju, a u srijedu bi trebali u Bihaću to sve i definisati. Iskreno, plan i ambicije koje imaju ljudi koji vode Jedinstvo, a na čijem čelu je gospodin Ismet Hadžimuratović, je teško odbiti - gledajući sportski motiv", istakao je Jagodić za SportSport.ba, pa nastavio:

"Tačno je da sam čekao ishode određenih razgovora po pitanju odlaska u inostranstvo, što je sasvim realno ako se uzme u obzir moja dosadašnja karijera. Ali isto tako moram reći da mi nikada neće biti svejedno ako mi klub imena i renomea poput Jedinstva ponudi saradnju sa ozbiljnim planovima, bez obzira na trenutni rang i stanje u kome se nalazi."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Jedinstvo obilježava 100 godina postojanja što se mora cijeniti i poštovati. Stanje u kome je bio klub treba hitno popraviti u svim segmentima i stogodišnjicu kluba proslaviti sa svojim navijačima na način koji je mnogo bolji nego što je to bilo u poslednjoj sezoni. Vjerujem ljudima koji vode klub i smatram da zajedno možemo mnogo", dodao je Jagodić.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bego
Aj ne seri jagodicu.
11 3
Dzemovolidzem
Jebem i tebe i taj renomirani klub.Hahahahaha
5 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi