Jagodić: O porazu ne razmišljam, imamo kvalitet

Jedinstvo gostuje Čapljini

Jagodić: O porazu ne razmišljam, imamo kvalitet

Nakon minimalne pobjede nad visočkom Bosnom, 2. kolo Prve lige FBiH za nogometaše Jedinstva iz Bihaća donosi gostujuću utakmicu u Čapljini.

U taboru crveno-bijelih atmosfera je na visokom nivou. Bišćani će pokušati ponovo doći do druge pobjede na startu sezone, te napraviti sjajnu uvertiru pred derbi sa Veležom, međutim svjestan je trener Vlado Jagodić da to neće biti nimalo lagan posao.

"U najavi sezone sam rekao da ćemo pokušati na svakom terenu i protiv svakog protivnika igrati na način koji bi mogao da nam donese pozitivan rezultat. U prvom kolu smo pobijedili Bosnu, mada to nije bilo plod dobre i spektakularne igre već više taktičkog nadmudrivanja. Nešto slično možda bude i sutra, jer Čapljina je na otvaranju sezone poražena i učinit će sve da sada pobijede", kazao je Jagodić za SportSport.ba, pa potom nastavio:

"Bez obzira, mi se imamo pravo nadati. Šta će nam igra donijeti, da li remi, poraz ili pobjedu, znat ćemo kad se utakmica završi. O porazu ne želimo ni razmišljati, jer imamo dovoljan kvalitet da budemo čvrst protivnik na Bjelavama. Od igrača očekujem da pruže svoj maksimum, da pokažu pravo lice, te da na gostujućim utakmicama djeluju jednako samopouzdano kao i na domaćim."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Jagodić će u sutrašnjem meču moći računati na sve igrače, osim Meshacka Addyja koji još nije stekao pravo nastupa za bihaćki tim.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Damče
Dosadan si čovječe!!!
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi