Jagodić pred polufinale Kupa BiH - "Niko ne može reći da će pobijediit Zrinjski, pa ni Borac"

Najavio je borbu svoje ekipe

Jagodić pred polufinale Kupa BiH - "Niko ne može reći da će pobijediit Zrinjski, pa ni Borac"

Esmer Oštraković

Sutra su na rasporedu utakmice koje se igraju u okviru polufinala Kupa Bosne i Hercegovine, a očekuju nas dvije jako dobre utakmice.

Sloga će u Modriči dočekati ekipu Zrinjskog, te će pokušati napraviti novo "čudo" i izboriti plasman u finale ovog takmičenja.

Na press konferenciji pred ovu utakmicu ispred Sloge govorili su šef stručnog štaba Vlado Jagodić, te Dejan Popara.

"Odmah u prvoj rečenici ću reći ono što mislim. Igrati polufinale Kupa je privilegija. Mnogi u karijeri nemaju tu šansu. O Zrinjskom je suvišno pričati mnogo. Jedini su pravi konkurent Borcu za titulu i u ovoj godini.

Nije lako pobijediti Borca u Banjaluci, a oni su to uspjeli. Prije mejsec dana smo igrali sa njima u prvenstvu. Mnogo komplikovana utakmica je to bila. Imali smo periode dobre igre. Tada smo podijelili bodove. Znamo ko nam je protivnik. Želimo trajati. Kada se dođe na prag finala nikome ne može biti svejedno. Malo smo sebi iskomplikovali situaciju prošlom utakmicom.

Oni su pobjedom u Banjaluci samopouzdanje doveli do maksimuma. Ovo je dvomeč i ništa se u prvoj utakmici neće riješiti. Revanš u Mostaru će konačno donijeti jednog finalistu. Igrat ćemo kako igramo sve domaće utakmice. Imamo svoj način igre koji se pokazao dobar. Imamo zdravstveni bilten prilično dobar.

Oglasi

Ova dva dana smo se bavili greškama u Konjicu. Nadam se da igrači to neće ponoviti. Nadam se da ćemo se vratiti na naš pozitivni niz. Bio bih sretan pobjedom, koliko god razlike, ali pobjedom. Niko ne može reći da će pobijediit Zrinjski, pa ni Borac", rekao je Jagodić.

Nakon Jagodića prisutnima se kratko obratio Dejan Popara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ono što je za nas dobro je da ova utakmica dolazi poslije lošije partije u Konjicu i nadam se da ćemo pokazati kvalitet. Kada smo igrali u Modriči pokazali smo da smo ravnopravan protivnik. Nadam se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat pred revanš", rekao je Popara.

Zrinjski je naravno favorit u dvomeču protiv Sloge, ali obzirom kako igra ekipa koju sa klupe predvodi Vlado Jagodić, ne treba ih tako rano otpisivati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Na sta je dosla liga da su lopovi iz Banja Luke neka jedinica za mjeru. Bakire Bakire sta nam uradi hebemo ti svu familiju
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti