Jagodić: Spremni smo, vjerujem da ćemo ostvariti pobjedu
Stručni štab Jedinstva se nada da će uz kvalitet koji imaju i maksimalno zalaganje igrača tri boda ostati u Bihaću

Jedinstvo dočekuje Goražde

Jagodić: Spremni smo, vjerujem da ćemo ostvariti pobjedu

Naredno, deseto po redu, kolo Prve lige FBiH za nogometaše Jedinstva iz Bihaća donosi duel sa ekipom Goražda.

Nakon što su prethodno poraženi na gostovanju u Konjicu, crveno-bijeli predvođeni Vladom Jagodićem moraju ostvariti pobjedu u sutrašnjem meču ukoliko žele zadržati mjesto u gonjem dijelu tabele.

Naglasio je to na današnjoj konferenciji za medije i sam Jagodić, koji je o protivniku govorio samo biranim riječima.

"U Konjicu smo bili desetkovani, ali unatoč tome malo nam je nedostajalo da dođemo do bod(ova)... Ipak, tu utakmicu smo ostavili iza sebe i maksimalno smo fokusirani na predstojeći duel sa ekipom Goražda. Oni su ostvarili pet pobjeda u posljednjih pet utakmica, uz to nisu primili ni gol, što dovoljno govori o kvalitetu koji imaju. Međutim, vjerujem da će moji igrači dati maksimum na terenu i da ćemo uz veliku želju i htijenje na kraju ostvariti pobjedu. Tokom cijele sedmice smo imali kvalitetne uslove za pripremu i odradili smo praktički sve što smo planirali", kazao je uoči utakmice Jagodić, pa dodao:

"Tri boda nas vraćaju tamo gdje nam i mjesto, odnosno među najbolje tri ekipe u ligi. Poslije ove utakmice slijede nam dueli protiv Olimpika i Zvijezde, koji će, nadam se, pokazati našu pravu snagu i vjerujem da ćemo se vratiti u ritam koji smo imali na početku prvenstva."

Uz Jagodića medijima se također obratio i defanzivac Ismet Pendek, koji u posljednje vrijeme igra veoma dobro za bihaćki tim.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Ambijent u svlačionici je odličan. Svjesni smo da nam sada dolazi izuzetno kvalitetan protivnik, ali pod imperativom smo i vjerujem da ćemo na kraju biti ti koji će slaviti. Ovom prilikom pozivam i navijače da nas podrže u što većem broju."

Utakmica između Jedinstva i Goražda se, podsjetimo, igra sutra s početkom u 15:00 sati.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi