Jagodić u Javor doveo dvojac iz Premijer lige BiH

Javor počeo sa pripremama

Jagodić u Javor doveo dvojac iz Premijer lige BiH

S. Mlaćo

Srbijanski prvoligaš Javor počeo je pripreme za drugi dio sezone u Super ligi Srbiji. Javor sa klupe predvodi bh. stručnjak Vlado Jagodić, a sigurno ga očekuje težak posao, s obzirom da se ovaj klub nalazi na predposljednjem mjestu sa samo 15 osvojenih bodova.

Jagodić se na saradnji zahvalio Terziću, Ivanovskom, Kikoviću, Bjelanoviću, Glintiću i Asareu, dok su nova pojačanja za sada golman Nemanja ŠČekić, napadač Ivan Marković, te dvojac koji nam je poznat iz Premijer lige BiH, a radi se o Bobanu Đeriću (NK Vitez), te Momčilu Mrkajiću (HŠK Zrinjski).

Đerić je u BiH pored Viteza nastupao za Drinu Zvornik, Leotar Trebinje i Inđiju. U Premijer ligi je upisao 135 nastupa, a nosio je i dres kadetske te juniorske reprezentacije BiH.

Trebinjac Mrkajić napustio je Plemiće na kraju prvog dijela sezone, a bio je i član Radnika, Viteza, Drine Zvornik, Zemuna, BSK Borca, Bežanije, Gomela...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi