Jagodić u problemima, koliko može Jedinstvo u Vitezu?

Tahirović nastavio sa kvalitetnim partijama

Jagodić u problemima, koliko može Jedinstvo u Vitezu?

S. Mlaćo

Novi težak ispit u subotu je pred nogometašima Jedinstva. Vlado Jagodić će se naći na mukama s obzirom da su suspendovani Hodžić, Bijedić i Zečević, dok je povrijeđen kapiten Nuspahić.

Ionako skroman igrački kadar Bišćana će tako biti dodatno 'otupljen', a u Vitezu ih čeka domaćin koji je pun samopouzdanja nakon gostujuće pobjede u Čapljini.

Ipak, Jagodić vjeruje da uz hrabar pristup njegov tim može ostati neporažen. Ima iskusni stručnjak svoje uzdanice i svjestan je da će

Iako se nalaze na sedmom mjestu Bišćani nisu osigurali opstanak, a može ih zabrinuti veoma težak raspored do kraja sezone. Ipak, svi se nadaju najboljem, te da će turbulentna sezona ipak završiti uspješno.

Adi Tahirović najstandardniji ove sezone

Kada je minutaža u pitanju, mladi defanzivac Adi Tahirović je ove sezone propustio samo jedan meč. Tahirović je stub odbrane Bišćana, a svojom borbenošću i kvalitetnim partijama postao je ljubimac navijača Jedinstva.

Protiv Rudara iz Kaknja upisao je i asistenciju, te je vrlo lako da će na ljeto napustiti Jedinstvo.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vlado Jagodić nije krio zadovoljstvo na polusezoni kada je Tahirović ipak odlučio ostati u Bihaću i pomoći saigračima u veoma teškoj situaciji. Jedinstvo je tek par sedmica priče nastavka sezone startalo sa pripremama, što se odrazilo i na rezultate u nastavku sezone.

Tahirović je u Jedinstvo sigao iz Švedske, te vrlo brzo postao jedan od najboljih defanzivaca Prve lige FBiH. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti