Juričić: Na rezultatima se vidi koliko nam znači podrška navijača

Napadač Željezničara pred Radnik

Juričić: Na rezultatima se vidi koliko nam znači podrška navijača

M. Šljivak

Luka Juričić udarna je napadačka igla Željezničara ove sezone.

Sjajni napadač Plavih zabio je dva gola u dosadašnjem dijelu sezone, a seriju pogodaka imat će priliku nastaviti u sutrašnjem susretu 6. kola Premijer lige BiH protiv Radnika u Bijeljini.

Juričić je najavio da će Željezničar ići na pobjedu, ali shvata da je Radnik veoma težak protivnik.

"Broj bodova ne pokazuje realno stanje. Radnik je tvrda ekipa, mlada i željna dokazivanja i čeka nas još jedno teško gostovanje. Mi idemo na tri boda kao i u svakoj utakmici", poručio je napadač Plavih.

Željezničar ove sezone ima sjajnu podršku sa tribina. Juričić smatra da je to razlog što ekipa igra mnogo bolje nego proteklih mjeseci kada navijača nije bilo.

"Na rezultatima se vidi koliko nam znači njihova podrška. Prošle godine smo egal utakmice gubili, a sada kad su tu navijači dobijemo vjetar u leđa i pobijedimo takve utakmice".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar je nakon pet odigranih kola u prvenstvu Bosne i Hercegovine osvojio sedam bodova.

Utakmica između Radnika i Željezničara igra se u nedjelju sa početkom od 19 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi