"Ne prijetim, ali mnogi su bili favoriti protiv nas u Doboju i Modriči, pa..."

Jagodić jasan pred Zrinjski

"Ne prijetim, ali mnogi su bili favoriti protiv nas u Doboju i Modriči, pa..."

Esmer Oštraković

Fudbaleri Sloge iz Doboja sutra će na terenu u Modriči i okviru WWin lige Bosne i Hercegovine dočekati ekipu Zrinjskog iz Mostara.

Tim povodom održana je press konferencija Zrinjskog na kojoj su govorili Vlado Jagodić i novi fudbaler Sloge Mladen Veselinović.

"Prije svega smo probali da se naspavamo. Nismo pripremali utakmicu protiv Zrinjskog i imamo samo jedan dan za to. Ako uzmemo u obzir da je Zrinjski aktuelni prvak i šta su sve uradili, oni su favoriti, ali imamo i svoje ambicije.

Zrinjski je favorit, ali mnogi su bili favoriti u Modriči i Doboju pa je završavalo drugačije. To ne znači da prijetim Zrinjskom. Idemo da odigramo što bolje, šta više treba od Borca ili Zrinjskog da se napuni stadion. Nadam se da će svi akteri biti na nivou utakmice", rekao je Jagodić.

Kako kaže, teren u Modriči i njegovoj ekipi pravi problem.

Oglasi

"Volimo i mi da igramo i nama ne ide teren u prilog. Nadam se da neće biti padavina. Ono su favoriti, ali mi imamo pravo da se nadamo. Svaki rezultat osim poraza za nas je uspjeh", jasan je Jagodić.

Kratko se nakon toga obratio i Veselinović.

"Uz Borac, Zrinjski je najkvalitetnija ekipa, ali spremni smo. Nadam se da će nas publika podržati", rekao je Veselinović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ekipa Sloge u drugom dijelu sezone igra dobro, a poznati su kao veoma dobri domaćini, te ih je jako teško dobiti na njihovom terenu. Osjetile su to najbolje ekipe Sarajeva i Željezničara.

Sa druge strane Zrinjski je naravno favorit, ali morat će biti jako oprezni na ovom susretu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SamoZrinjski
Popit ćete 5 komada
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi